Linerless etiketteren

De meest eenvoudige en compacte etiketteermachine in de markt. Rolwisselingen en rugbandafval zijn verleden tijd.

Bekijk product

Tangen

Made in Germany! 1, 2 en 3-regelig met uw eigen drukwerk. Flexibel en mobiel.

Bekijk product

Etiketteersystemen

Etiketteersystemen standaard en op maat incl. producthandling.

Bekijk de systemen

Over ons

Wij zijn sinds 1987 actief op het gebied van printing en etikettering. Als totaalleverancier leveren wij de apparatuur, software en supplies. Onze produkten kenmerken zich door hun degelijkheid, betrouwbaarheid en de grote mate van gebruikersvriendelijkheid. Door onze jarenlange ervaring in verschillende bedrijfstakken zijn we in staat om in elke specifieke situatie de beste oplossing te bieden. Middels onze serviceafdeling en vooral snelle respons blijven wij u ook ondersteunen na installatie....

Lees meer

Hardware

Printers

Voor industrie, AGF en groothandel levert Contact bv oplossingen voor het bedrukken van etiketten, kartonkaartjes ( poolfust ), folie, en doosverpakkingen. Ook het bedrukken van etiketten in meerdere kleuren behoort tot de mogelijkheden. 
Software

Standaard

Designer Express/ Pro etikettensoftware maakt het mogelijk om eenvoudig en in eigen beheer etiketten te ontwerpen en te printen. Geen programmeertaal of softwarekennis benodigd. O.a. teksten/ ingrediëntendeclaraties, codenummers, barcodes, produktafbeeldingen, logo's en QR codes zijn eenvoudig aan te maken in uw etiketlayout. Grote gelijkenis met Windows en daarom bijzonder gemakkelijk om mee te werken. Powerforms/ PowerSuite gaat weer een stap verder zoals koppelingen en gegevensoverdracht van randapparatuur maar ook statusmelding(en) van de printer(s). Deze software elimineert fouten en biedt volledige beheersing van uw printproces.

Maatwerk

Het complete label management systeem. Centraal beheer en standarisatie met het Document Management System. Permanente controle en real time overzicht op meerdere locaties in binnen- en buitenland. Centraal beheer van alle etikettenlayouts waardoor op alle locaties exact dezelfde etikettenlayouts worden gebruikt. Het onderdeel Integrated Printing System ondersteunt bij het uitsluiten van foutieve etikettering. Met Web Printing genereert u printopdrachten vanuit 1 centrale locatie.

Tangen

AGF

Mobiel etiketteren? De Contact AGF tangen zijn de oplossing. Gemaakt voor ruige omstandigheden. 1,2 en 3 regelig met standaard of maatwerk drukwerken voor uw specifieke afdruk. Ook steekclichees of woordbanden mogelijk voor bijvoorbeeld rasnamen. Met de daarbij behorende originele Contact kwaliteits etiketten.

Prijs-codeer

1, 2 en 3-regelige prijs-codeertangen voor beprijzing, tht en industriële coderingen. Blanco, in kleur of met voordruk. Uniek: met clichémogelijkheid voor o.a. firmanaam of produktnaam. Nu ook de L en XL tangen met woordband mogelijkheid voor 14 verschillende naamsoorten. Met de daarbij behorende originele Contact kwaliteits etiketten.   


Supplies

Nieuws

Doos etikettering met Linerfree etiketten

Lees meer
Wouter de Graaf (logo )

Kruiden etikettering met HM 600P print&apply

Lees meer
De Kruidenaer ( logo )

Referenties