Service

Hoe belangrijk is service voor u? Daag ons uit!

Installatie

Bij Contact BV worden de door u aangekochte machines en software door onze eigen mensen geïnstalleerd en opgeleverd. Tijdens het verkooptraject heeft er al een duidelijke inventarisatie plaatsgevonden waardoor de installatie soepel verloopt. Wij werken met technisch verkopers, dus diegene die u de machine heeft verkocht komt deze ook plaatsen. Daardoor ontstaat er geen "ruis" tussen commercie en techniek. Verder zijn wij gewend om in verschillende produktieomgevingen te werken en  onze machines te integreren in uw proces.

Reparatie

Bij Contact bv beseffen we ons dat stilstand in uw produktie hoge kosten en tijdverlies met zich meebrengt die vaak niet meer terug te winnen zijn. Daarom wordt u bij een storingsmelding direct doorverbonden met 1 van onze technische mensen. Gebleken is dat meer dan 70% van de storingen telefonisch kan worden verholpen. Dat betekent dat u meestal binnen 10 minuten weer volop in produktie bent, zonder hoge voorrijkosten en nog meer tijdverlies. En uiteraard komen wij bij u langs in het geval er werkelijk een reparatie nodig is.

Onderhoud

Onderhoud kost geld maar bespaart nog meer. De klanten waar wij preventief onderhoud plegen hebben aanzienlijk minder storingen in vergelijking met de klanten waar dat niet gebeurt. Tevens voorkomt preventief onderhoud stilstand in uw produktie. Wij bieden u graag een op maat gemaakt onderhoudscontract aan.

Service nodig?

Mail naar td@contactbv.nl of bel naar 033-4942190.