Bio Verbeek

Bio Verbeek

BioVerbeek is een modern, biologisch tuinbouwbedrijf in Velden(provincie Limburg, Nederland). We leveren onze producten aan natuurvoedingswinkels en supermarkten in binnen- en buitenland.
Het is voor ons een heel bewuste keuze om op biologische wijze komkommers, paprika’s en tomaten te telen. 'Biologisch' is in essentie slim omgaan met alles wat leeft. Als je goed zorgt voor de natuur, zorgt die ook goed voor jou. Dit oeroude principe gaat bij ons hand-in-hand met het toepassen van de allernieuwste teeltinzichten en technieken. Het resultaat: een eerlijk, gezond en kwalitatief hoogwaardig versproduct, waarin je direct de natuur proeft!

John Hegger, Bedrijfsleider

Wij zochten een partner op het gebied van etiketteren die zich verdiept in onze etiketteervraagstukken en met passende oplossingen komt. Die partner hebben wij gevonden in Contact BV waar we gelijk een klik mee hadden. We zijn begonnen met een totaaloplossing voor het etiketteren van komkommers. Daarna is al snel een 2de etiketteermachine bij Contact aangeschaft voor het boven en onder etiketteren van flowpack paprika's.

John Hegger, Bedrijfsleider